Feliksa Kanica 12
11000 Beograd

011 346 19 31
063 444 764
bgplast.doo@gmail.com

Termoizolacije furgonskih i pick up vozila

[Galerija slika]

Tehnički opis izolacionih struktura za furgon transformacije

Termoizolacija je izrađena od poliuretanskog jezgra k=0.597W/m2K gustine 40 kg/m3 i poliesterskim oblogama (Vetroresina) poreklom iz Italije sa Evropskim sertifikatima a prema normama održavanja i prevoza životnih namirnica.

U visokonosivom krovnom panelu postavljaju se ojaćane konstrukcije za montiranje uređaja sa krovnim eksternim jedinicama.

Pod vozila je paneliziran od vodootpornog špera, izolacije i presvučen poliesterom sa pojačanjima usled manipulacije utovara robe.

Debljina termoizolovanih stranica je od 40mm do 100mm zbog trženog režima rada a sve prema deklaraciji proizvođača uređaja.

Za režim rada -18C na zadnjem delu vozila se izrađuje dodatni štok sa vratima u vratima debljine 100mm (po želji kupca postoji mogućnost izrade dodatnog štoka sa vratima i na bočnim kliznim vratima).

Svi spojevi kompletnih panela ispunjeni su zaptivnom masom Sikaflex 521 UV tako da je kompozit izolacije zatvoren.

Svi ugrađeni elementi su sertifikovani za transport prehrambene robe.

Transpor robe se vrši na termo paletama (min.3 cm od poda) nedodirujući zidove izolacije tako da strujanje vazduha oko robe obezbeđuje maximalno kvalitetan režim rada uređaja i održavanje temperature izolacijonim panelima.

Izolacija tovarnog prostora prilagođena je tehničkoj kostrukciji vozila prateći odnos B i C stuba na vozilu ne narušavajući osnove fabričkih elemenata konstrukcije.

Prekrivni deo poda može biti hrapav ili ravan prema zahtevu kupca.

Utovarni deo poda sa zadnje strane ojaćan je prohromskim (INOX) profilom radi bezbednijeg utora paletirane robe sa viljuškarom.


Garancija – termoizolacija

Kompanija BG PLAST obezbeđuje TRAJNU GARANCIJU na vozilu sa propisnim održavanjem i pridržavanju normi u transportu robe.

Garancija rashladnih sistema

Kompanija BG PLAST obezbeđuje prenosivu garanciju od uvoznika rashladnih sistema u trajanju od dve godine.