Feliksa Kanica 12
11000 Beograd

011 346 19 31
063 444 764
bgplast.doo@gmail.com

Hladnjače

[Galerija slika]

Tehnički opis izolacionih struktura transformacije

Termoizolacioni sendvič panel je izrađen od poliuretanskog jezgra k=0.597W/m2K gustine 40 kg/m3, poliesterskim oblogama (Vetroresina) u beloj boji poreklom iz Italije sa Evropskim sertifikatima a prema normama održavanja i prevoza životnih namirnica i vlagootpornim šperovima debljine 4mm (poliesterski laminat 2mm+ 4mm vlagootporni šper+ poliuretanska izolacija 52mm+ 2mm poliesterski laminat). U visokonosivom krovnom i prednjem panelu postavljaju se ojačane konstrukcije za montiranje uređaja sa krovnim i prednjim eksternim jedinicama. Pod vozila je izrađen od čeličnih Z profila postavljenih na razmaku od 500mm duž cele komore, pod je paneliziran od vodootpornog špera debljine 25mm, popunjen poliuretanskom izolacijom i presvučen poliesterom sa pojačanjima usled manipulacije utovara robe. Na hermetički sklopljenom proizvodu se nalaze TIG postupkom pričvršćeni inox okovi i mehanizmi za zatvaranje modernog Italijanskog dizajna. Debljina termoizolovanih stranica komore od 55mm do 120mm, poda od 85mm do 135mm ( u zavisnosti od traženog režima rada) a sve prema deklaraciji proizvođača uređaja.

Od visokokvalitetnog čelika izrađena apsolutno antikorozivno zaštićena polušasija veziju nadgradnju za šasiju vozila atestiranom vezom koju proverava laboratorija motornih vozila Mašinskog Fakulteta u Beogradu i za istu izdaju odgovarajući atest.

Svi spojevi kompletnih panela ispunjeni su zaptivnom masom Sikaflex 521 UV tako da je kompozit izolacije zatvoren.

Kompletna opšivka komere je od eloksiranih L i T Aluminijumskih profila što daje dodatnu čvrstoću komore.

Svi ugrađeni elementi su sertifikovani za transport prehrambene robe.

Komora sadrži sledeće dodatne elemente: bočna vrata, L i T aluminijumske eloksirane profile, bočne zaštite od podletanja, flat-top blatobrane, dvostepene merdevine, rukohvat, štop gume, reflex table, gabaritna svetla, kupe lampe, držači vrata, krovni spojler.

Transpor robe se vrši na euro paletama nedodirujući zidove izolacije tako da strujanje vazduha oko robe obezbeđuje maximalno kvalitetan režim rada uređaja i održavanje temperature izolacijonim panelima.


Napomena:

Pri izradi vozila za krovni utovar robe (mesa) pravi se čelična konstrukcija duž cele komore (stranice,krov) na razmaku od 500mm (čelične kutije 60x40mm), na koju se naknadno montiraju Glajzne sa kukama za meso.

Garancija – termoizolacija

Kompanija BG PLAST obezbeđuje ČETVOROGODIŠNJU GARANCIJU na vozilu sa propisnim održavanjem i pridržavanju normi u transportu robe.