Feliksa Kanica 12
11000 Beograd

011 346 19 31
063 444 764
bgplast.doo@gmail.com

O Nama

Preduzeće Bg Plast osnovano je 2002. godine u Beogradu.Osnivač i vlasnik preduzeća je Ilić Saša. U ranim fazama poslovanja preduzeće se baziralo na izradi poliesterskih nadgradnji i ostalim proizvodima od poliestera.

Koristeći proizvodne prednosti koje se prvenstveno odnose na kvalitetnu izradu i kratke rokove isporuke, kao i povezanost sa domaćom autoindustrijom i veliku zainteresovanost tržišta, Bg Plast je uspeo da u kratkom vremenskom periodu proširi svoju paletu proizvoda.

Izrada termoizolovanih komore u raznim režimima rada i izrada vozila za specijalne namene danas predstavlja glavnu delatnost preduzeća.

Iskusan tim tehničkog i operativnog osoblja, korišćenje najboljih materijala i kontrola kvaliteta proizvoda,kao i stalna saradnja sa institutima i ustanovama radi unapređenja proizvodnje, garant je dobrog proizvoda i usluga.

Nova rešenja koja Bg Plast primenjuje u izradi i montaži termoizolacija dala su kao rezultat uspešnu saradnju sa svim uvoznicima komercijalnih vozila kao i svim vodećim preduzećima koja imaju potrebu za ovim vidom usluga.

Preduzeće Bg Plast ima dvadeset pet zaposlenih radnika u firmi, od kojih je dvadeset dvoje u proizvodnom pogonu a tri zaposlena radnika se bavi administrativnim poslom.

Preduzeće i proizvodni pogon se nalazi u Beogradu u ulici Milošev Kladenac 24e i smešten je na ukupno 3500m2 prostora, 1500m2 prostora proizvodnog pogona, 2000m2 parking prostora. Preduzeće Bg Plast poseduje kod Pančeva 17000m2 prostora na kome se gradi novi proizvodni pogon.

Iz proizvodnog pogona BG Plasta, godišnje izađe preko 400 različitih vrsta specijalnih nadgradnji na vozilima, a od osnivanja do sada je ukupno urađeno preko 2000 vozila.

Iz široke palete proizvoda izdvajamo:
- Termoizolovane nadgradnje HLADNJAČE
- Teroizolovane nadgradnje MESARE
- Termoizolovane nadgradnje za prevoz hleba HLEBARE
- Termoizolacija furgonskih i pick-up vozila (-22°C +20°C)
- Aluminijumske nadgradnje (al.sanduci,sandučari)
- Vozila specijalne namene